pondělí 30. června 2014

ESCOBAR

Tento bar se jsem objevila poměrně nedávno a to s pomocí jedné kamarádky, která také drží bezlepkovou dietu. Jelikož restaurace, kde podávají bezlepkové jídlo jsou moje oblíbené (ještě aby ne), tak jsme se vydali vyzkoušet tento podnik a byli jsme příjemně překvapeni!


Prostory restaurace byly velice příjemné, krásné prostorné stoly, vzadu zahrádka... Až tedy na to, že i přesto, že jsme měli rezervaci, žádný stůl pro nás rezervovaný evidentně nebyl, když jsme si mohli sednout, kam jsme chtěli. Toto byl ale jediný moment, kdy obsluha působila trochu zmateně.

Na pití jsme čekali snad maličkatou chviličku, což se mi velice líbilo, na jídlo jsme pak čekali asi 45 minut.

Avšak hamburger (můj byl cheeseburger) byl prostě skvělý. Trošku jsem se obávala, jestli je bulka bezlepková, protože vypadala nějak.. no lepkově prostě :D, ale byla a všechno bylo v pořádku. Maso bylo výborné, takový kus jsem v hamburgeru ještě neměla, hranolky perfektní (i když by jich tedy mohlo být více) a dip také skvělý.

Jediné, co bych trošku vytkla, jsou poměrně vyšší ceny a hlasitá hudba. Chápu, že se jedná o bar a že s přibývajícími drinky se lidé stávají hlasitějšími, takže aby tam k něčemu ta hudba byla, tak musí být také hlasitější, ale já bych ráda slyšela toho druhého, co mi říká.

Takže tuto restauraci určitě doporučuji na vyzkoušení, protože hamburger byl vážně skvělý!

Mapa:

3 komentáře:

  1. Hmm, to vypadá dobře, za týden se chystáme do Brna na dovolenou (Brno je holt s mužem naše srdeční záležitost), takže jako bezlepkářka tenhle podnik určitě vyzkouším! Já jinak můžu vřele doporučit Šelepku, loni jsme se prakticky stravovali jen tam :-) Máš ještě nějaké zajímavé tipy ohledně restaurací pro bezlepkáře?

    OdpovědětVymazat
  2. ráda bych vám poděkovala za záslužný blog,mám syna s bezlepkou a bydlíme v Brně,takže každá informace je pro mě přínosem:) díky!! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že mohu přispět každým svým článkem, budu se snažit i nadále! :) Děkuji! :)

      Vymazat